Jdi na obsah Jdi na menu

Benzinové zapalovače pro každého

29. 8. 2017

Chcete být originální a mít ve své kapse či kabelce multifunkční zapalovač nestárnoucí značky Zippo? Toužíte dát prostor vaší představivosti a nabídnout nám fotografii či nápis na gravírování, který byste chtěli na svém benzinovém zapalovači vidět? V tom případě vám jistě udělají radost naše benzinové zapalovače nesmrtelné a léty prověřené značky Zippo. Je jedno, zda si chcete za pomoci zapalovače zapálit cigaretu, svíčku nebo dokonce plynový hořák, praktický a velmi funkční zapalovač vám bude vždy se svými službami po ruce. Naše nabídka zahrnuje jak velmi osobité benzinové zapalovače, tak tvůrčí, o jejichž vzhledu rozhodnete pouze a jen vy, tak i různé repliky známých zapalovačů a to včetně jejich plnohodnotného příslušenství. Propadnete i vy kouzlu Zippo zapalovačů?

Benzinové zapalovače s vlastní fotografií

Tyto vkusné společníky můžete rovněž doladit například vlastní fotografií či nápisem, který je vašemu srdci nejblíže. Gravírovanému motivu na vašem benzinovém zapalovači se totiž v žádném případě nic nevyrovná. Pokud ovšem dáváte přednost jiným vkusným motivům, naše nabídka zapalovačů vás jistě nenechá chladnými. Tyto praktické a moderní zapalovače si tak rozhodně naleznou své místo ve vaší kabelce či kapse.

Moderní design a praktické používání, to je Zippo!

Tyto benzinové zapalovače jsou charakteristické zejména svým vzhledem a praktičností, která jde v tomto případě ruku v ruce. Bezpečně se vejdou, jak do vaší náprsní kapsy, tak do vaší praktické kabelky. Rozdíl mezi klasickým zapalovačem a Zippo zapalovačem je v tom, že na rozdíl od obyčejného zapalovače se na tento benzinový skvost můžete vždy stoprocentně spolehnout a to za každé situace. Nadčasové provedení a důmyslný ochranný kryt proti větru, který zdobí velmi důkladný knot, mluví za vše. Uvolněte uzdu své fantazii a ponořte se do výběru benzinových i multifunkčních zapalovačů, které v našem sortimentu naleznete včetně praktického příslušenství.

Limitované edice zapalovačů Zippo.

Značka Zippo vyrábí několikrát ročně limitované edice benzínových zapalovačů což znamená, že je vyrobeno na celém světě například jen 1000 ks každý zapalovač z edice má své sériové číslo. Takže pro všechny sběratele je to jedinečná šance si je pořídit. Co když je zrovna ten vybraný zapalovač poslední? No neváhejte, co když už žádnou šanci na pořízení mít nebudete? To je ta výzva. Například u edice zvaná „Zippo Series in Time“ je edice o dvou zapalovačích na jedné je stará fotografie zakladatele značky a o 80 let později na druhém zapalovači je fotografie vnuka zakladatele firmy který jí teď vede. Ale v edici nejde jen o fotografie zakladatelů, ale i o obrázky nebo emblémy, rytiny, vždy jde o něco originálního.